Málna Lekvár Mag Nélkül

Beépíthető Mikro Méretei – Siemens Bf634Lgs1 Beépíthető Mikrohullámú Sütő | Mall.Hu

A beépíthető mikrohullámú készülékek előnye, az esztétikus megjelenés. A kínálatában szereplő beépíthető mikrosütők 38cm és 45cm beépítési magassággal rendelkeznek különféle űrtartalommal grill funkcióval vagy anélkül. Beépítésük történhet kamraszekrénybe illetve a kisebb űrtartalmú modellek felső szekrénybe való elhelyezése. Beépíthető sütők fölé építve harmonikus, elegáns látványt nyújtanak; ennél a kialakításnál érdemes egy márkából választani a sütőt és a mikrohullámú készüléket. Az Aeg beépíthető mikrohullámú sütő kategóriában mindkét beépítési magasságban találunk modelleket 17l, 25l és 26l űrtartalommal. Különösen praktikus a 25literes készülék, melynek beépítési magassága mindössze 38cm, belső hasznos térfogata pedig extra nagy. Az Electrolux beépíthető mikrosütők szintén 3-féle űrtartalommal kaphatóak 38cm és 45cm magas beépíthetőséggel. Kezelőpanel anyaga rozsdamentes acél, mely jól harmonizál a többi Electrolux beépíthető készülékkel. A Zanussi 17-literes beépíthető mikrohullámú sütő grill funkcióval nem rendelkezik.

  1. Beépíthető mikrohullámú sütő | AEG, Electrolux, Zanussi mintabolt webáruház
  2. Bosch BFL634GB1 beépíthető mikró, FEKETE, 38cm magas, 21liter, balos

Beépíthető mikrohullámú sütő | AEG, Electrolux, Zanussi mintabolt webáruház

Főbb jellemzők AutoPilot7: Minden étel tökéletes siker a 7 előre beprogramozott programnak köszönhetően. Oldalra nyíló ajtó: hagyományos ajtónyitás. Súlyautomatika: egyszerűen adja meg a kívánt programot és a súlyt, így az optimális teljesítményszint automatikusan kiválasztásra kerül.

attack on titan junior high 5
  • A nagy pénzrablás 5 évad 6 rész evad 6 resz magyar szinkronnal
  • Bosch BFL634GB1 beépíthető mikró, FEKETE, 38cm magas, 21liter, balos
  • 1 kiskutya, 10 év, 100 kép, 1000 arc… | Kutyás képek | Kutyavilág
  • Vásárlás: Whirlpool Beépíthető mikrohullámú sütő árak, olcsó Whirlpool Mikrohullámú sütők, akciós mikró boltok
  • Fix felülvilágító ablak
  • Az év legrövidebb éjszakája 2016
  • Rövid alkalmi ruha es
  • Maglódi Auchan Benzinkút Nyitva Tartás — Útonalterv Ide: Auchan Benzinkút, Eszterházy János Utca, 1, Maglód - Waze

Design Felhasználóbarát elektronika: könnyű és kényelmes kezelés Univerzális kezelőgyűrű, TouchControl érintőszenzoros kezelés Sütőtér belső bevonata: nemesacél belső tér üveg aljjal Elektronikus óra Elektronikus ajtónyitás Hűtőventilátor Komfort Ajtónyitás iránya: balra nyíló LED világítás Érintésvezérlés Magasszekrénybe építhető Környezet és biztonság Start/Stop gomb Műszaki adatok Hálózati kábel hossza: 150 cm Névleges feszültség: 220 – 240 V Teljesítmény: Maximális teljesítményfelvétel: 1. 22 kW Méretek: Készülék méretei (ma x sz x mé): 382 mm x 594 mm x 318 mm Beépítési méretigény (ma x szé x mé): 362 mm – 382 mm x 560 mm – 568 mm x 300 mm "Kérjük vegye figyelembe a beépítési rajzon feltüntetett méreteket" Márka Bosch Terméknév/–család Mikrohullámú sütő Nemzetközi kereskedelmi név BFL634GB1 Cikkszám BFL634GB1 EAN–kód 4242002813752 Kezelőelemek TouchControl vezérlés Párolótér űrtartalma 21 l Max.

beépíthető mikro merete

Bosch BFL634GB1 beépíthető mikró, FEKETE, 38cm magas, 21liter, balos

22 kW Készülék méretei (ma x sz x mé): 382 mm x 594 mm x 318 mm Beépítési méretigény (ma x szé x mé): 560 mm - 568 mm x 362 mm - 382 mm x 300 mm Bosch Siemens szinek-nyitások Hasonló termékek 196. 338 Ft 134. 900 Ft 161. 584 Ft 128. 800 Ft 131. 900 Ft Paraméterek Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

A státus egyes esetekben változhat, amennyiben tehát időközben mégis elérhető lenne az adott termék, attól kezdve természetesen nem találja már mellette a Nem rendelhető státusra utaló jelzést. A kosárban megtalálja előrendelt tételeit is. Fizetés A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget előreutalással vagy utólag, a csomag átvételekor rendezheti. Előreutalással vagy utólag, a csomag átvételekor rendezheti. Ez utóbbi esetben a fizetés készpénzben történik, utánvéttel. Amennyiben személyesen az üzleteimben veszi át a terméket lehetősége van bankkártyával vagy készpénzzel fizetni. Utalvánnyal történő fizetésre nincs lehetőség.

Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez. Az oldal tetején levő Kosár ikonra kattintva megtekintheti a kiválasztott termékeket, törölheti azokat a kosárból. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet, akár több darabot is rendelhet ugyanabból a termékből. A termékek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a termék mellett levő beviteli mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd ENTER-t ütve nyugtázza azt. Ezután az oldal frissül. A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a Tovább a pénztárhoz ikonra. A kosár funkciót azok a felhasználók is használhatják, akik nem regisztrált tagjai áruházunknak, de a vásárlásnál már regisztrálni kell, ami egyet jelent a küldéshez szükséges adatok megadásával. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben valamelyik termékünk mellett a Nem rendelhető státussal találkozik, nem tudja azt a kosarába helyezni, ezek a termékek ugyanis nincsenek a készletünkben.